Login Registeren
0
winkelwagen € 0,00
Home - Betalen

Betalen

Je betalingsgegevens zijn volledig afgeschermd en kunnen niet worden achterhaald door Mechies Kinderschoenen. 

Alle getoonde bedragen van de artikelen zijn inclusief 21% BTW. 

Bij Mechies Kinderschoenen kun je kiezen uit diverse betalingsmogelijkheden waaronder iDEAL, Creditcard en VISA.

iDEAL
Je hebt een bestelling geplaatst op de site. Hierna word je vanaf de afrekenpagina doorgelinkt naar de online betaalsite of App van jouw bank. Hier vind je een ingevulde iDEAL betaalopdracht met bedrijfs- en transactiegegevens. Nadat je de iDEAL betaalopdracht hebt goedgekeurd, word je terugverwezen naar de afrekenpagina van onze website. Dan lees je dat de betaling is bevestigd.

Mastercard
Je hebt een artikel gekozen en je wilt online betalen met MasterCard. Je vult op de beveiligde betaalpagina van Rabo OmniKassa jouw persoonlijke en kaartgegevens in. Deze worden online geverifieerd op geldigheid en frauderisico. Nadat de online MasterCard betaling is goedgekeurd door jou, belandt deze op de afrekenpagina van onze website. Hier wordt de betaling bevestigd waarna de transactie is afgerond.

VISA
Je hebt een artikel gekozen en je wilt online betalen met VISA. Je vult op de beveiligde betaalpagina van Rabo OmniKassa jouw persoonlijke en kaartgegevens in. Deze worden online geverifieerd op geldigheid en frauderisico. Nadat de online VISA betaling is goedgekeurd door jou, belandt deze op de afrekenpagina van onze website. Hier wordt de betaling bevestigd waarna de transactie is afgerond.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.